Tryouts Høsten 2021


Tryouts for høsten 2021 er over, men du har lyst å spille på et av våre lag, ta kontakt med en i styret på Discord så prøver vi å plassere deg på et av lagene våre.

I forkant av sesongstart i Telialigaen skal vi ha noen tryouts for dere som ønsker å spille på lag. Dette er for å kunne sette sammen de beste lagene i forhold til nivået på dere som spillere. I år blir det tryouts i Rocket League, Valorant, League og Legends og Counter Strike: Global Offensive. Vi har satt opp 6 timer til alle spillene, på forskjellige dager, siden vi ikke vet hvor mange som blir med. 17:00-23:00 er altså maks varighet, men det blir forhåpentligvis en del kortere.

Når dere melder dere på får vi et visst inntrykk av nivået dere spiller på, og setter sammen lag som spiller mot hverandre. Etter første kamp mikser vi lagene litt basert på score i første game. Dette gjøres to ganger, altså totalt 3 kamper. I tillegg til å bli plassert etter score i kampene vil vi dra innom voice (på Discord) for å blant annet høre på hvordan dere kommuniserer med hverandre.

Datoene for de ulike spillene ser du i tabellen under.

SpillDatoTidspunktPåmelding
Rocket League23. august17:00-23:00Klikk her
ValorantTBATBAKlikk her
League of Legends25. august
17:00-23:00
Klikk her
Counter Strike: Global Offensive26. august
17:00-23:00
Klikk her
Levert av IdrettenOnline